Instalator Bucuresti

Servicii

Instalator Bucuresti ofera o gama completa de servicii, atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii electrice. Indiferent daca ai o urgenta sau planuiesti o lucrare ampla, iti putem pune la dispozitie un instalator autorizat in functie de natura activitatii: electrician, instalator tehnico-sanitar si gaze sau orice alt specialist instalator.

Instalatii termice

Fie ca este vorba de montarea unei centrale termice de apartament, calorifere, aerisitoare sau de remedierea unei probleme aparute la instalatia termica, prin intermediul „Instalator Bucuresti” puteti beneficia de serviciile unui instalator autorizat. Gama de servicii este variata si cuprinde printre altele: montari de centrale termice de apartament, calorifere, aerisitoare, convectoare, coloane, robineti, vane etc.

Instalatii sanitare

Buna functionare a unei instalatii sanitare este o necesitate. Instalatorii nostri pot interveni la remedierea orcarei probleme aparute sau montarea coloanelor de apa rece si apa calda, coloane de canalizare, robineti, lavoare, wc-uri, cazi, bideuri, sifoane pardoseala, boilere si montarea masinii de spalat. Indiferent de nevoia dumneavoastra, un instalator sanitar va avea grija ca lucrarea sa fie executata cu maximul de profesionalism.

Instalatii electrice

Instalatiile electrice necesita de multe ori reparatii, intretinere sau interventii de urgenta in momentul in care apar defectiuni. Indiferent de tipul de interventie, un instalator autorizat de la „Instalator Bucuresti” te poate ajuta. Intervenim in instalarile de cablu tv, internet, corpuri de iluminat, prize, tablou electric, protectii impotriva electrocutarii, circuite separate pentru aer conditionat, masina de spalat etc.

Montare aragaz

de la 50 Lei , *deplasare gratuita

Montare tablou electric

Incepand de la 200 Lei ,  deplasare gratuita

Montare chiuveta / lavoar

de la 50 Lei , *deplasare gratuita

Montaj hota bucatarie

de la 100 Lei , *deplasare gratuita

Montaj aer conditionat

Incepand  de la 250 Lei , deplasare gratuita

Montaj centrala termica

de la 300 Lei, deplasare gratuita

*Deplasare

Bucuresti    50 Lei

Ilfov           100 Lei

*Gratuita la comenzi peste 200 lei in Bucuresti si 600 lei in Ilfov

 

CONTACTEAZA-NE!

0720.989.522

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Incarca poze/fisiere cu problema