Servicii Aer Conditionat

Dacă aveți un sistem de aer condiționat care necesită întreținere sau reparații, suntem aici să vă ajutăm. Oferim o gamă completă de servicii pentru sistemele de aer condiționat, care includ încărcarea cu freon, igienizarea, desfundarea scurgerii și reparații.

  1. Încărcarea cu freon: Dacă sistemul de aer condiționat nu răcește în mod corespunzător sau funcționează ineficient, este posibil să fie nevoie de încărcare suplimentară cu freon. Echipa noastră de experți poate evalua nivelul freonului din sistem și, în cazul necesar, poate efectua încărcarea corespunzătoare pentru a restabili performanța optimă a aparatului de aer condiționat.
  2. Igienizarea: Igienizarea sistemului de aer condiționat este esențială pentru menținerea unui mediu sănătos în interiorul locuinței sau biroului dumneavoastră. Efectuăm procese de dezinfecție a componentelor interne ale sistemului, eliminând bacteriile, mucegaiul și mirosurile neplăcute. Acest lucru ajută la îmbunătățirea calității aerului și la prevenirea problemelor de sănătate.
  3. Reparații: Oferim servicii de reparații pentru sistemele de aer condiționat cu probleme. Indiferent dacă este vorba de o scurgere , un condensator sau o placa de baza arsa sau orice altă problemă, tehnicienii noștri pot diagnostica și remedia rapid defectele, asigurându-vă că sistemul dumneavoastră revine la funcționarea optimă.

Echipa noastră de specialiști are experiență în lucrul cu diverse mărci și modele de sisteme de aer condiționat. Oferim servicii de încredere, calitate și soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice. Contactați-ne pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de întreținere și reparații pentru sistemele de aer condiționat.